Profil

Arnum VVS er en virksomhed, der både er kendt lokalt og i resten af Danmark
ARNUM VVSDa Paul og Kirsten Petersen i 1975 startede eget VVS firma, var det kun Paul, der tog ud og servicerede kunderne, mens Kirsten passede kontoret ved siden af sit deltids udejob.
Siden er det gået stærkt, og i dag er der fire medarbejdere, der styrer firmaet fra kontoret, mens der er en halv snes VVS-medarbejdere “ude i marken” hos kunderne.

I dag er Kirsten og Paul gået på pension, og firmaet drives i stedet af sønnen Henrik Petersen, der står for driften af Arnum VVS. Henrik er udlært ved Ernst Bossen i Gram. Han kom efter endt læretid hjem for at arbejde i forældrenes firma, hvor han sideløbende tog gas- og vandmesteruddannelsen. Hans hustru, Karina Petersen, har siden 2002 været beskæftiget på kontoret på Bjerglundsvej 1 i Arnum.

Arnum VVS er indbegrebet af dansk iværksætteri, hvor små enmandsvirksomheder udvider i takt med mængden af opgaver og en tilsvarende økonomisk konsolidering – og hele tiden med iværksætteren og hans familie som de bærende kræfter.

I dag har virksomheden 15 ansatte, heraf 11 smede, montører og blikkenslagere, og har forsat energianlæg som en spidskompetence med ikke færre end 1000 olie-gas og jordvarmekunder.

Desuden har virksomheden også stor ekspertise med installationsopgaver over hele landet på parcelhuse og sommerhuse samt medvirker i store entrepriser på anlægsopgaver inden for det offentlige. Endelig er der en del stald- og halbyggerier på firmaets referenceliste.

Arnum VVS er landsdækkende med kunder fra Esbjerg i vest til Bornholm i øst og fra grænsen i syd til Skagen i nord.